Πληρωμές, Αποστολές και πολιτική επιστροφών

Payments, Delivery & Return Policy

Παραγγελία – Παράδοση

Λιανική πώληση

Η παραγγελία σας μπορεί να γίνεται μέσω της σχετικής ηλεκτρονικής φόρμας που υπάρχει στην ηλεκτρονική σελίδα www.cosettejewellery.com.

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας για ένα χειροποίητο body jewellery της Cosette.Cosette, θα πρέπει να καταθέσετε ολόκληρο το ποσό του τιμήματος. Στις αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων, στην ηλεκτρονική σελίδα, συμπεριλαμβάνεται και ο νόμιμος Φ.Π.Α. Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν οποτεδήποτε χωρίς προειδοποίηση.

Θα χρειαστούν το μέγιστο 20 εργάσιμες μέρες για την κατασκευή του από την στιγμή της εξοφλήσεώς του.

Θα ενημερωθείτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος για την ολοκλήρωση της κατασκευής του κοσμήματός σας.

Όλες οι αποστολές λιανικής, εντός Ελλάδος είναι δωρεάν.

Χονδρική πώληση

Η παραγγελία σας μπορεί να γίνεται μετά από επικοινωνία με την εταιρεία στο επίσημο email που υπάρχει στην ηλεκτρονική σελίδα www.cosettejewellery.com.

Έχοντας ολοκληρώσει την παραγγελία σας για τα χειροποίητα body jewellery της Cosette.Cosette, οφείλετε να καταθέσετε το 50% του συνολικού ποσού. Είναι απαραίτητη η τραπεζική κατάθεση του ποσού για την έναρξη της κατασκευής των κοσμημάτων της παραγγελίας. Στις τιμές χονδρικης των προϊόντων, συμπεριλαμβάνεται και ο νόμιμος Φ.Π.Α. Οι τιμές χονδρικής γνωστοποιούνται στους άμεσα ενδιαφερόμενους μετά από αίτημα τους είτε μέσω email στην εταιρεία, είτε μέσω συμπλήρωσης της φόρμας “συνεργασία”. Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν οποτεδήποτε χωρίς προειδοποίηση.

Ο χρόνος κατασκευής των χειροποίητων κοσμημάτων καθορίζεται από το μέγεθος της παραγγελίας και θα ενημερώνεστε σχετικά, με ηλεκτρονικό μήνυμα.

Στη συνέχεια θα ενημερώνεστε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος για την ολοκλήρωση της κατασκευής της παραγγελίας σας, ώστε να προβείτε στην κατάθεση του υπολοίπου 50% του συνολικού ποσού.

Η παράδοση των προϊόντων θα γίνεται μετά την κατά τα ανωτέρω εξόφληση.

Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Γενικά

Με την αποστολή της παραγγελίας ο πελάτης αποδέχεται την παρούσα σύμβαση και συμφωνεί με όλους τους όρους αυτής.

Ο πελάτης έχει την ευθύνη για την επιλογή του προϊόντος και την καταλληλόλητά του.

Για να προβεί σε οποιαδήποτε παραγγελία μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος οφείλει να συμπληρώσει τα στοιχεία που του ζητούνται στον ιστότοπο της Cosette.Cosette, όπως ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, email και διεύθυνση αποστολής. Όλες οι παραπάνω πληροφορίες παραμένουν εμπιστευτικές. Η εταιρεία Cosette.Cosette διατηρεί το δικαίωμα να τα χρησιμοποιεί για αποστολή ενημερώσεων σχετικά με νέα προϊόντα, προσφορές κλπ., στο οποίο ο πελάτης συναινεί.

Η εταιρεία Cosette.Cosette θεωρεί απόρρητα τα στοιχεία που ο πελάτης συμπληρώνει για την αγορά απο το ηλεκτρονικό κατάστημα και δεν μεταβιβάζει το περιεχόμενο τους, παρά μόνο στον ίδιο τον πελάτη και στις αρμόδιες αρχές, εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο, σε περίπτωση μόνο που το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού μηνύματος είναι υβριστικό, απειλητικό ή θίγει την εταιρεία και τα συμφέροντα της.

Πληρωμές

Η πληρωμή θα πραγματοποιείται με τους ακόλουθους τρόπους:

  1 .  Με πιστωτική κάρτα μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος. Οι αγορές μπορούν να γίνονται με πιστωτικές κάρτες VISA, VISA ELECTRON, MAESTRO, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS και DINERS CLUB.

Οι συναλλαγές και όλες οι αγορές των προϊόντων πραγματοποιούνται με ασφάλεια μέσω της υπηρεσίας που παρέχει η Alpha Bank.

Η εταιρεία Cosette.Cosette, δεν διατηρεί αρχείο, ούτε συλλέγει με οποιαδήποτε τρόπο τα στοιχεία της κάρτας του εκάστοτε πελάτη. Όλες οι ηλεκτρονικές συναλλαγές με κάρτα γίνονται μέσω του ασφαλούς συστήματος της Τράπεζας  Alpha Bank.

  2 .  Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Οι αγορές μπορούν να γίνονται και με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και εφόσον έχει προηγηθεί επικοινωνία με την εταιρεία είτε τηλεφωνικά έιτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η εταιρεία Cosette.Cosette θα εκδίδει απόδειξη ή τιμολόγιο πωλήσεως, το οποίο θα αποστέλλεται με την παράδοση των προϊόντων στην διεύθυνση που έχει δηλώσει ο πελάτης.

Οι τιμές των προϊόντων μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Σε περίπτωση αγοράς σε άλλο νόμισμα εκτός του ευρώ, οι τιμές των προϊόντων μεταβάλλονται ανάλογα με την τρέχουσα ισοτιμία του εκάστοτε νομίσματος με το οποίο γίνεται η μετατροπή.

Ασφάλεια Συναλλαγών

Η ασφάλεια των προσωπικών Δεδομένων των χρηστών του ιστότοπου www.cosettejewellery.com και των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός αυτού, διέποντας από την μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Διασφαλίζονται μέσω του πρωτοκόλλου SSL (Secure Sockets Layer), μέσω του οποίου κρυπτογραφούνται τα προσωπικά δεδομένα και τα στοιχεία των πιστωτικών καρτών των χρηστών – πελατών.

Επιπλέον η Τράπεζα Alpha Bank με την οποία συνεργάζεται η εταιρεία Cosette.Cosette, διεκπεραιώνει όλες τις συναλλαγές. Ο πελάτης με την επιλογή πληρωμής με πιστωτική κάρτα, μεταφέρεται αυτομάτως στη σελίδα της τράπεζας όπου του ζητείται να καταχωρήσει τον τύπο της κάρτας του, τον αριθμό αυτής, το ονοματεπώνυμο του κατόχου της, την ημερομηνία λήξης της και το CCV2 ή CVC2 αναλόγως το είδος της κάρτας.

Όλα τα παραπάνω στοιχεία που καταχωρεί ο πελάτης δεν γίνονται με κανένα τρόπο γνωστά στην εταιρεία Cosette.Cosette. Η ηλεκτρονική συναλλαγή μέσω κάρτας αφορά μόνο τον πελάτη και τη συνεργαζόμενη τράπεζα και γίνεται σε ασφαλές περιβάλλον, στο σύστημα της Τράπεζας Alpha Bank.

Τρόπος αποστολής

Λιανική πώληση

ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Για τις αποστολές εντός Αττικής, ο χρόνος παράδοσης είναι συνήθως 1 – 2 εργάσιμες ημέρες.

Για τις αποστολές στην υπόλοιπη Ελλάδα, ο χρόνος παράδοσης είναι συνήθως 3-5 εργάσιμες ημέρες.

ΕKΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ο χρόνος παράδοσης του προϊόντος εξαρτάται από την περιοχή και την χώρα παράδοσής.

Οι αποστολές στις χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης ενδέχεται να επιβαρύνονται με επιπλέον χρεώσεις που μπορεί να προκύψουν από διαφορές στην ισοτιμία, δασμούς, εκτελωνισμούς και άλλους τυχόν περιορισμούς σχετικά με τα προϊόντα, καθώς και άλλες τοπικές απαιτήσεις για της οποίες η εταιρεία Cosette.Cosette δε φέρει καμία ευθύνη.

Χονδρική πώληση

Η αποστολή θα γίνεται κατ’ επιλογή του πελάτη με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

– με ταχυδρομική αποστολή μέσω δικού μας συνεργαζόμενου courier ή

– με ταχυδρομική αποστολή μέσω δικού του συνεργαζόμενου courier

Ο χρόνος παράδοσης του προϊόντος εξαρτάται από την περιοχή και την χώρα παράδοσής. Σχετικά με τις χρεώσεις μεταφορικών για την χονδρική πώληση, θα γίνονται μετά από συνεννόηση με τον πελάτη.

Τα προϊόντα δεν είναι άμεσα διαθέσιμα και κατασκευάζονται κατά παραγγελία του πελάτη, συνεπώς ο χρόνος παράδοσής τους είναι ανεξάρτητος του χρόνου κατασκευής τους.

Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Τα προϊόντα παραδίδονται στην ταχυδρομική διεύθυνση την οποία ο πελάτης έχει υποδείξει μέσω της φόρμας παραγγελίας που έχει συμπληρώσει.

Οι αποστολές στις χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης ενδέχεται να επιβαρύνονται με επιπλέον χρεώσεις που μπορεί να προκύψουν από διαφορές στην ισοτιμία, δασμούς, εκτελωνισμούς και άλλους τυχόν περιορισμούς σχετικά με τα προϊόντα, καθώς και άλλες τοπικές απαιτήσεις για της οποίες η εταιρεία Cosette.Cosette δε φέρει καμία ευθύνη.

Ανωτέρα Βία

Η εταιρεία Cosette.Cosette δεν φέρει ευθύνη σχετικά με καθυστερήσεις στην εκτέλεση και παράδοση των προϊόντων οι οποίες οφείλονται σε περιπτώσεις ή καταστάσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν στην υπαιτιότητα της ή οφείλονται σε ανωτέρα βία, με αποτέλεσμα να απαιτείται χρονική παράταση για την εκτέλεση και παράδοση τους.

Παραδείγματα ανωτέρας βίας μπορεί να είναι π.χ. απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, φυσικές καταστροφές, πόλεμος, προβλήματα σχετικά με τους προμηθευτές, τις μεταφορές, την παραγωγή, αλλά και διακυμάνσεις των ισοτιμιών και κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις.

Πολιτική επιστροφών

Λιανική & Χονδρική πώληση

Εάν επιθυμείτε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν, μπορείτε να προβείτε σε αυτή την ενέργεια εντός 14ων ημερολογιακών ημέρων από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος. Η επιστροφή των προϊόντων γίνεται με έξοδα του πελάτη. Η επιστροφή γίνεται δεκτή εφόσον ο πελάτης έχει έρθει σε επικοινωνία με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα εντός 3 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του προϊόντος και έχει λάβει από την εταιρεία απαντητικό μήνυμα έγκρισης της επιστροφής αυτής. Συμπληρώστε την φόρμα παρακάτω.


Φόρμα Επιστροφής:


Οι επιστροφές θα γίνονται δεκτές εφόσον τα προϊόντα επιστρέφονται αχρησιμοποίητα, στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε ο πελάτης, συνοδευόμενα με την απόδειξη ή το τιμολόγιο αγοράς τους, συμπεριλαμβανομένης της συσκευασίας τους και όλων των μερών αυτής, τα καρτελάκια τους και ό,τι άλλο τα συνοδεύει.

Αν το προϊόν έχει κάποιο κατασκευαστικό ελάττωμα, του οποίου η επιδιόρθωση είναι εφικτή,  θα διορθώνεται. Σε αντίθετη περίπτωση θα αντικαθίσταται με καινούριο και θα επιστρέφεται στον πελάτη με δικά μας έξοδα αποστολής. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, προϊόντα που έχουν καταστραφεί ή υποστεί αλλοιώσεις από κακή χρήση του πελάτη, δε θα γίνονται δεκτά και θα επιστρέφονται στον παραλήπτη τους με δική του χρέωση.

Οι επιστροφές θα γίνονται ως ακολούθως:

Μετά από επικοινωνία με τον υπεύθυνο πωλήσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείο συμπληρώνοντας τη φόρμα επιστροφής προϊόντος, θα λαμβάνεται απαντητικό ηλεκτρονικό μήνυμα για την έγκριση της αιτούμενης επιστροφής προϊόντος και θα συμφωνείται το μέσο επιστροφής (π.χ. Courier). Το προϊόν θα επιστρέφεται στο atelier μας στη παρακάτω διεύθυνση:

Μενίππου 11, 15562 Χολαργός, Αττική, Ελλάδα

Υπόψη κας Χασάπη Σταματίνας

Σχετικά με τις λιανικές πωλήσεις, δε θα γίνεται επιστροφή χρημάτων κατά την επιστροφή κάποιου προϊόντος, αλλά θα δίνεται κωδικός πίστωσης στον πελάτη με το ποσό της αγοράς του για μελλοντική χρήση – αγορά. Προϋπόθεση των παραπάνω είναι η πρότερη παραλαβή από την εταιρεία του επιστρεφόμενου προϊόντος στην αρχική του μορφή και σε κατάσταση προς πώληση.

Τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη.

Η παρούσα Σύμβαση δεν επηρεάζει οποιαδήποτε δικαιώματα καταναλωτών που προβλέπονται από τη νομοθεσία.